1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Guest, PO has ceased our separate tiering and adopted Smogon tiers for SM. More information and updates here.

    Dismiss Notice

[Fixed] Mega Mewtwo Y sprite not showing in the animated window.

Discussion in 'Solved Bugs' started by Zoroark, Jul 21, 2014.

  1. Zoroark

    Zoroark Rakugaki Forum Moderator Server Moderator Forum Moderator Server Moderator

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    873
    Likes Received:
    1,159
    PO Trainer Name:
    SkyPhoenix / Zoroark
    So I was having a battle with this dude, and he sent out his mewtwo, it was displayed normally. But then, when he mega evolved it, this is what happened.

    [​IMG]

    Is this...a bug or what?
     
  2. Fuzzysqurl

    Fuzzysqurl baa baa mareep I do what I want Server Owner Developer I do what I want Server Owner Developer

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Messages:
    2,096
    Likes Received:
    967
    4th time i'm fixing this. i keep breaking it on accident.

    new battle window will be fixed in the next 10 minutes or less
    old battle window will require a client update (rip). everything except the front shows. if its shiny, it works fine.
     
  3. Zoroark

    Zoroark Rakugaki Forum Moderator Server Moderator Forum Moderator Server Moderator

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    873
    Likes Received:
    1,159
    PO Trainer Name:
    SkyPhoenix / Zoroark
    Tested it. The Sprite now gets displayed. Thank you c: